Friday, June 2, 2017

Meyveli Çaylı Armut Tatlısı Tarifi




Meyve çaylı armut tatlısı tarifi için malzemeler

50 gr toz şeker
3 poşet elma çayı (veya herhangi bir meyve çayı)
600 ml su
4 armut
1 su bardağı dondurulmuş vişne



Meyve çaylı armut tatlısı hazırlanışı


Armutların kabuklarını soyun. Ortadan ikiye kesip çekirdek kısımlarını oyarak çıkartın. Tencereye dizin ve üzerine şeker serpin. Su ve çay poşetlerini ekleyip orta ateşte 12-15 dakika pişirin. Vişneleri ekleyip 1 dakika kaynattıktan sonra ocaktan alın. Armutları servis tabağına aktarın. Vişne tanelerini armutların üzerine ekleyin. Suyundan gezdirerek servis yapın.

No comments:

Post a Comment

Pastacılar Ne Kadar Maaş Alır ? 2020 Güncel Pastacı Maaşları Nedir ?

Pastacılık insanların ilgi duyduğu meslekler arasında ve yönelmek istedikleri bu meslek dalında şeflerin ve pastacıların ne kadar maaş aldık...