Saturday, June 3, 2017

Beyaz Çikolata Topları Tarifi




Beyaz çikolata topları tarifi için malzemeler

Malzemeler

200 ml krema
Yarım su bardağı pudra şekeri
1 su bardağı süt tozu
1 paket vanilya
3.5 su bardağı Hindistan cevizi
100 g beyaz çikolata


Üzeri için

Hindistan cevizi


Beyaz çikolata topları hazırlanışı


Kremayı buzdolabında bekletip soğuttuktan sonra geniş bir kaseye alın. Üzerine pudra şekerini ilave edip çırpın. Süt tozu, vanilya ve Hindistan cevizini ilave edip hafif akışkan kıvamlı bir karışım olacak şekilde karıştırın. Karışımı buzdolabında iki saat bekletin. Beyaz çikolatayı benmari usulü eritin. Hindistan cevizli karışımı buzdolabından çıkarıp erittiğiniz beyaz çikolatayı ekleyin. Harçtan ceviz büyüklüğünde parçalar kopartıp elinizle yuvarlayın ve Hindistan cevizine bulayın. Küçük kağıt kalıplara yerleştirip buzdolabında bir saat daha dinlendirip servis yapın.


No comments:

Post a Comment

Pastacılar Ne Kadar Maaş Alır ? 2020 Güncel Pastacı Maaşları Nedir ?

Pastacılık insanların ilgi duyduğu meslekler arasında ve yönelmek istedikleri bu meslek dalında şeflerin ve pastacıların ne kadar maaş aldık...