Wednesday, June 7, 2017

Biberli Halka Tarifi


 
 
Biberiyeli halka gevrekler tarifi için malzemeler

400 gr un
100 gr mısır unu
3~4 dal taze biberiye (ince kıyılmış)
200 ml zeytinyağı
100 ml su
1 çay kaşığı tuz

Biberiyeli halka gevrekler hazırlanışı

Malzemelerin tümünü geniş bir yoğurma kabına alın ve iyice yoğurun. Üzerini örterek 20 dakika dinlendirin. Hamurdan parçalar kopartıp unlanmış zeminde şerit halinde yuvarlayın ve uçlarını birleştirerek halka şekli verin. Aralıklı olarak yağlı kağıt serili tepsiye dizin. 175 derece fırında rengi hafif koyulaşıncaya kadar yaklaşık 15-20 dakika pişirin. Soğuduktan sonra servis yapın.

No comments:

Post a Comment

Pastacılar Ne Kadar Maaş Alır ? 2020 Güncel Pastacı Maaşları Nedir ?

Pastacılık insanların ilgi duyduğu meslekler arasında ve yönelmek istedikleri bu meslek dalında şeflerin ve pastacıların ne kadar maaş aldık...