Wednesday, June 7, 2017
Çay Poşeti Bisküvi Tarifi
Çay poşeti bisküvi tarifi için malzemeler
175 gr tereyağı
210 gr toz şeker
2 yumurta
1 paket vanilya
330 gr un
1 tatlı kaşığı kabartma tozu
1 tutam tuz
Çay poşeti bisküvi hazırlanışı
Tereyağı ve şekeri mikserle krema kıvamına gelinceye kadar çırpın. Yumurtaları ve vanilyayı ekleyip çırpmaya devam edin. Un, kabartma tozu ve tuzu bir kapta harmanlayıp eleyerek ekleyin ve yoğurun. Hamuru en az 1 saat buzdolabında soğutun. Fırını 200 dereceye ayarlayın. Hamuru unlanmış zeminde yarım cm kalınlığında açın. Dikdörtgen bir kalıpla keserek parçalara ayırın. Her bir parçanın iki köşesini kesip iki köşenin ortasını pipet ile delin. Yağlı kağıt serili tepsiye 2.5 cm aralıklarla dizin. 7-9 dakika fırında pişirin. Fırından alıp soğumaya bırakın. Bisküvilere kurdele veya ip geçirin. Çikolatayı benmari usulü eritip bisküvilerin alt kısmını çikolataya batırın. Izgara teli üzerinde çikolata donuncaya kadar beklettikten sonra servis yapın.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Pastacılar Ne Kadar Maaş Alır ? 2020 Güncel Pastacı Maaşları Nedir ?
Pastacılık insanların ilgi duyduğu meslekler arasında ve yönelmek istedikleri bu meslek dalında şeflerin ve pastacıların ne kadar maaş aldık...

No comments:
Post a Comment